Tijdens de Tienderse Revue op vrijdag 15 februari is Michel van Rijswick door het bestuur en de leden van CV de Geiten in het zonnetje gezet. Michel is onderscheiden met de “Orde van verdienste”. De hoogste onderscheiding binnen de CV. Michel heeft de “Orde van verdiensten” ontvangen voor al zijn werk in de afgelopen 20 jaar voor CV de Geiten. Michel was in 1999 Prins Michel den Urste, daarna ging Michel bij de Raad en in 2005 werd hij Vorst en trad hij toe tot het bestuur. Nadat hij in 2012 het stokje als Vorst overdroeg aan Marcel Rongen bleef hij actief binnen het bestuur. In  november 2018 heeft Michel na 20 jaar besloten dat het genoeg was en heeft hij zijn bestuurstaken neergelegd. Het 6 x 11 jarige jubileumfeest was een mooie afsluiter.

Naast zijn bestuurlijk taken blijft er nog genoeg vrijwilligerswerk voor Michel over, zo zit hij o.a. in de redactie van de carnavalskrant, is elk jaar actief tijdens de revue en is hij beheerder van deze website en de Facebook pagina van CV de Geiten.

Michel van harte gefeliciteerd met deze mooi onderscheiding, bestuur en leden CV de Geiten