Zaterdag 23 februari, tijdens de receptie van Prins Jeroen den Urste zijn drie leden van CV de Geiten extra in het zonnetje gezet vanwege hun verdienste voor de vereniging. Jolien Knoops, Ralf Verstraelen en Marcel Rongen vierde hun 11-jarige jubileum als gekostumeerd lid van de CV.

In 2009 kwam Jolien Knoops bij het bestuur van de CV, sinds die tijd vervult Jolien met verve de functie van secretaris van de CV. Marcel is in 2009 begonnen als Prins Marcel den Urste, daarna voegde jij zich bij de Raad en van 2012 tot 2016 was Marcel Vorst. Nadat hij het stokje van Vorst had overgedragen aan Tim Dings is Marcel actief gebleven binnen het bestuur. Ralf Verstraelen begon ook in 2009 als lid van de Raad van Elf. Nadat er een vacature binnen het bestuur vrijkwam voor penningmeester voelde Ralf zich geroepen en nam hij deze taak op zich.

Jolien, Marcel en Ralf maar ook jullie partners Bart, Sarah en Suzan van harte gefeliciteerd met de mooi mijlpaal, bedankt voor jullie tomeloze inzet en hopelijk mogen er nog heel veel mooie carnavalsjaren volgen.