Carnavalsverenigingen Horst aan de Maas roepen geen prinsen en trio’s uit in 2022

De voorzitters van de carnavalsverenigingen uit Horst aan de Maas hebben ook dit jaar weer met elkaar en met de gemeente besproken hoe zij carnaval 2022 inhoud kunnen geven. Vanwege de onzekerheden over de ontwikkelingen van de coronapandemie en de maatregelen daartegen, hebben de voorzitters met pijn in hun carnavalshart afgesproken om dit jaar geen prinsen en prinsentrio`s uit te roepen.

Burgemeester Ryan Palmen: “We hopen dat eind februari, begin maart de situatie het toelaat om toch íets van carnaval te vieren. Helaas is dat ook deze keer wederom zonder prinsen en trio’s. Dat is een boodschap die de carnavalsverenigingen en alle carnavalsliefhebbers heel veel zeer doet. Carnaval zit in ons hart. Hopelijk kunnen we het volgend jaar weer vieren zoals we het gewend zijn.”