De Tienrayse Geiten hebben een nieuwe Prins. Prins Marcel den Twedde. Marcel Hovens. In een act waarmee de proclamatiecommissie zich zelf weer wist te overtreffen werd Marcel den Twedde aan de Tienrayse Geiten gepresenteerd.

De Geiten werden meegevoerd over route 66, 6×11. De route leidde door alle kerkdorpen van Horst aan de Maas om uiteindelijk in Tienray in de Geitestal te eindigen. Daar arriveerde Prins Marcel den Twedde in vol ornaat. Het dak ging er af. Zijn eerste taak was het officieel openen van de 66ste Tienderse carnaval, daarna kon het feest beginnen.

Prins Marcel den Twedde is getrouwd met Prinses Joyce. Samen hebben ze twee kinderen, Lotte & Tom.

Wij wensen Prins Marcel, Prinses Joyce, Lotte, Tom en alle Tienrayse Geiten veel succes en plezier tijdens hun 66ste carnaval in 2018. En dat alles onder het motto van Prins Marcel.

Mit whisky en unne goeije rugby pot kan dizze 66ste carnaval niet kapot!

Op zaterdag 3 februari zal Prins Marcel receptie houden van 19.30 tot 21.30 in de Geitestal aan de Bernadettelaan 10 in Tienray.

Alaaf!