Zaterdag 20 janauri was het dan eindelijk zo ver, de jeugd stond te trappelen. Het begon al vroeg, 18.00uur. En dan loopt de Geitenstal binnen een mum van tijd vol. Prins Arno en Prinses Maud trokken voor het laatst in polonaise de Geitenstal binnen. Het feest kon beginnen.

Na het aftreden van Arno en Maud was dan eindelijk het grote moment daar. Op zijn motor reed de Prins met zijn Prinsesje door al onze kerkdorpen, elk dorp was voorzien van een toepasselijk muziekje. Als laatste arriveerden ze in Tienray en reden ze vol gas de geitenstal binnen.

Prins Niek den Twedde en Prinses Lotte de Urste, het 50ste jeugdprinsenpaar van CV de Geiten. Zij gaan in 2018 de Geiteliemkes voorop in de carnaval. Prins Niek en Prinses Lotte houden receptie op zondag 11 februari van 16.00 tot 17.00. Aansluitend is er groot carnavalsbal.

Niek is de zoon van Danny en Miranda van Leur, Lotte is de dochter van onze kersverse Prins Marcel den Twedde en zijn Prinses Joyce.

We wensen Prins Niek den Twedde en Prinses Lotte de Urste en alle geiten van Tienray een hele mooie carnaval 2018 toe.

Alaaf!