In een gezellige “Geitestal” in Tienray hebben we op zaterdag 2 februari kennis gemaakt met ons nieuwe bruidspaar. Het bruidspaar Sacha en Debby Gielens met hun getuigen Pieter en Ellen Verstraelen. Ofwel

Bruudspaar

Sacha “Sas” Gieles, zoën van Jan en Anneke eure Theo Gieles uut ut Tienderse Geitenriek en Gerhard “de Krul” en Nelly eure Cobie Kusters van ut Dartele Veulen.

Debby Gieles-Piëters, dochter van Wim en Mia eure Ger “Petje” Piëters uut ut Hegelsumse Tuuteriek en Jan en Leida eure Lonny Duijkers van ut Schoor van de Schanseknuppels uut Cassele.

De Getuuge

Pieter Verstraole, zoën van Henricus & Christina eure Verstraolers Piet van de Meubelfabriek uut ut Tienderse Geiteriek en Derksen Tinus & Mien eure Mie uut ut Turftreiersriek from The United States of America.

Ellen Verstraole-Hendriks, dochter van Jac van Hendriks van den Tienderse weg tusse de Heas en de Keuter uut ut Miëlderse Vöskesriek en Riny van Coxen Theike en Trina uut ut land van de Tienderse Geite.

Sas, Debby, Pieter en Ellen van harte gefeliciteerd en heel veel plezier de komende carnaval.

Op dinsdag 5 maart worden ze in de onecht verbonden. De ceremonie begint om 14.30u in “de Geitestal” aan de Bernadettelaan 10a in Tienray. Aansluitend is er gelegenheid tot feliciteren.