Zaterdag 02 februari.

De Geitestal was vol, gezellig vol, de verwachtingen waren hoog. Wederom is de commissie erin geslaagd een waar spektakel te maken van de proclamatie. Ze hebben zichzelf wederom overtroffen, complimenten.

Ze namen ons mee naar de kerk, de toekomst van de kerk. Meneer pastoor luidde de klok, de KBO kwam biljarten de jongeren van OJC Gaellus kwamen een feestje vieren en Vorst Tim kwam voor de carnaval. Is de kerk daar tegen bestand? Met een donderend geraas stortten de klokken uit de toren naar beneden. Gelukkig de klok was onbeschadigd en werd de kerk in geschoven …

De spanning steeg, de klok kiepte om en daar was hij dan Prins Jeroen den Urste van de Tienderse Geiten. Jeroen Peters gaat samen met zijn prinses Simone Maessen in 2019 bij de Geiten voorop. In het dagelijks leven accountmanager bij Hydac Oil en Gas, maar nu even niet.

Als hobby o.a. MotoGP en formule 1 vandaar zijn motto,

Scheurend en huulend mit den blauwe veurop,
pole position, … gas der op!

Prins Jeroen en Prinses Simone maar ook alle andere Geiten van Tienray van Harte gefeliciteerd en heel veel plezier de komende carnaval.

Prins Jeroen en Prinses Simone houden receptie op zaterdag 23 februari in “de Geitestal” aan de Bernadettelaan 10a in Tienray. Aanvang 19.30u – 21.30u. Aansluitend gezellig samenzijn m.m.v. Star Disco en en een live optreden van Claudia Ansel.